Despre

De ce noi

1

Pasiune

Procesul de proiectare in arhitectura nu poate fi realizat fara implicarea pasiunii noastre in tot ceea ce se produce in birou. Fiecare membru al echipei <strong>archdesign</strong> si-a asigurat locul in colectiv prin pasiunea cu care a contribuit la zecile de proiecte in care a fost implicat.

2

Profesionalism

Respectarea procedurilor interne biroului nostru conduce la realizarea unor proiecte de inalt nivel calitativ, in totala concordanta cu legislatia europeana in domeniu. Sistemele software si hardware utilizate in procesul de proiectare asigura cea mai buna performanta in scopul eficientizarii proiectelor si a optimizarii costurilor clientilor nostri.

3

Seriozitate

Tratarea fiecarui client cu maxima seriozitate si printr-o implicare activa din partea intregului colectiv archdesign, ne-a oferit de-a lungul timpului recunostinta tuturor beneficiarilor nostri. Flexibilitatea si disponibilitatea fata de acestia ne recomanda ca un bun partener in realizarea proiectelor dorite.

Despre biroul nostru

Seriozitate, implicare activa, profesionalism si pasiune.

Acestea sunt atributele echipei archdesign. Inca din 2003 am incercat sa crestem alaturi de partenerii nostri in toate domeniile de proiectare si sa oferim servicii complete si de calitate clientilor nostri. De la primele schite si concepte pana la realizarea cladirilor, implicarea noastra a dus relatia arhitect-client la nivel de prietenie. Utilizand ultimele tehnologii in materie de proiectare precum si cunostinte despre cele mai noi materialele de constructie, am putut mereu sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii din punct de vedere functional, estetic si financiar. Va rugam sa ne vizitati site-ul si sa ne contactati cu incredere oricand pentru servicii complete de proiectare.

 

Detalii

Our staff