Working

 

Marca 9001Biroul nostru de arhitectura functioneaza in conformitate cu prevederile ISO 9001 de management al calitatii, asigurand gestiunea documentelor si planificarea fazelor de proiectare in cel mai eficient mod.

 

 

 

 

Echipamente Hardware: 

Echipa noastra se bazeaza pe statii grafice DELL ce asigura stabilitate si eficienta in procesul de proiectare.

  • Pentru a fi mereu conectati la procesul de proiectare si a putea gestiona in timp real orice problema, arhitectii nostri utilizeaza sisteme mobile din seria Samsung Note de ultima generatie.
  • Procesul de printing in cadrul biroului este asigurat de HP si Konika Minolta.

dell 100   note   hp 100   konical 100

Software:

  • Utilizand cea mai recenta tehnologie in materie de proiectare CAD si BIM, programul  Allplan Nemetschek este alaturi de biroul nostru inca din 2003, asigurandu-ne cele mai bune solutii pentru eficientizarea si implementarea ideilor noastre in procesul de proiectare.
  • Pentru a va putea oferi o vizualizare arhitecturala 3D fotorealista, Google Sketchup ne ajuta cu cea mai rapida si eficienta solutie de modelare si rendering digital
  • Datorita numarului mare de task-uri aferent tuturor proiectelor aflate in lucru simultan, softul Wunderlist ne ofera sprijinul gestionarii acestora in timp real.Allplan 100   google 100   wunderlist100