INTRO

Seriozitate, implicare activa, profesionalism si pasiune
Acestea sunt atributele echipei archdesign. Inca din 2003 am incercat sa crestem alaturi de partenerii nostri in toate domeniile de proiectare si sa oferim servicii complete si de calitate clientilor nostri. De la primele schite si concepte pana la realizarea cladirilor, implicarea noastra a dus relatia arhitect-client la nivel de prietenie. Utilizand ultimele tehnologii in materie de proiectare precum si cunostinte despre cele mai noi materialele de constructie, am putut mereu sa oferim clientilor nostri cele mai bune solutii din punct de vedere functional, estetic si financiar. Va rugam sa ne vizitati site-ul si sa ne contactati cu incredere oricand pentru servicii complete de proiectare..

home-1

Cladiri de birouri

Cladirile de birouri si cele cu functiuni mixte reprezinta domeniul principal de activitate in cadrul biroului nostru.

Complexitatea acestor proiecte este o permanenta provocare pentru noi, incercand mereu sa oferim clientilor cele mai eficiente solutii inca din procesul de proiectare. Avand in vedere latura financiara a acestui tip de proiecte, optimizarea costurilor si planificarea acestora pe intreaga durata de viata a constructiei, reprezinta preocuparea noastra de baza.

Latura ecologica si de sustenabilitate a cladirilor va putea oferi intotdeauna un avantaj major in gestionarea acestora, facilitand clientului si anumite reduceri de taxe si impozite. Proiectul unei cladiri de birouri sau a uneia cu functiuni mixte poate reprezenta foarte bine politica de design a biroului nostru, fiind cladiri extrem de vizibile in mediul urban.

Detalii