Despre noi

Despre noi

01

SERVICII

Biroul nostru de arhitectură oferă servicii complete de proiectare, datorită parteneriatelor încheiate cu colaboratori consacrați în domeniile conexe arhitecturii. De la faza de concept arhitectural și până la livrarea proiectului tehnic de execuție, echipa noastră vă va ajuta să parcurgeți toate fazele proiectării, cu eficientă maximă și soluții optime. Departamentul avizare va prelua sarcinile depunerii și obținerii avizelor solicitate prin certificatul de urbanism, iar departamentul proiectare se va ocupa de identificarea celor mai eficiente și estetice soluții tehnice pentru proiectul dumneavoastră.

02

ECHIPA

Victor Mihailescu

Arhitect Senior – Fondator / Director General

Iulia Poputa-Clean

Arhitect Senior

Claudiu Popa

Designer Senior

Nicolae Chiorsac

Arhitect

Cerasela Preotescu

Arhitect

Sabina Pinzariu

Arhitect Junior

Roxana Popescu

Arhitect Junior

Dumbrava Ioana

Office Manager

Michaela Mihailescu

Expert GIS

03

evenimente

2018 . 05

15 ani de Archdesign

În urmă cu 15 ani, Victor Mihăilescu fonda ARCHDESIGN. Scopul biroului de arhitectură era de a oferi servicii de proiectare generală și de arhitectură, personalizate pentru fiecare client în parte, la un nivel cât mai ridicat de profesionalism și seriozitate. Comunicarea eficientă cu clienții și colaboratorii a fost și a rămas una dintre principalele preocupări ale echipei ARCHDESIGN.

2018 . 01

interviu arhispec magazin

Victor Mihăilescu a acordat un interviu revistei Arhispec Magazin. Îl regăsiți la paginile 16-17, în link-ul de mai jos. Mulțumim Arhispec pentru interesul acordat biroului nostru de arhitectură.

http://revista.ibcfocus.ro/arhispec-8

2017 . 10

Perspectiva arhitecturală asupra CBC și trenduri pe piața clădirilor de birouri

Cluj Business Campus este un proiect de suflet pentru biroul nostru de arhitectura. Avand alaturi un beneficiar partener, extrem de implicat in toate fazele de dezvoltare ale proiectelor, am reusit sa ajungem la cele mai bune solutii functionale, estetice si financiare, pentru a putea oferi spatii de calitate utilizatorilor finali.

https://cbcampus.ro/perspectiva-arhitecturala-asupra-cbc-si-trenduri-pe-piata-cladirilor-de-birouri/

2016 . 01

Am lansat canalul de youtube archdesign

Pentru a putea prezența mai interactiv proiectele și activitatea noastră, am lansat canalul de YouTube ARCHDESIGN

https://www.youtube.com/watch?v=_yaKXNJu0pA

2015 . 10

Bienala de arhitectură Transilvania

Echipa noastră a participat în cadrul competiției bienalei cu două proiecte, Clădirea de birouri CBC 2 și Sala Polivalentă Slatina.

2015 . 10

Inaugurarea clădirii de birouri CBC 2

Am inaugurat noul corp al complexului Cluj Business Campus, cu o arhitectură dinamică, cu efect de vizualizare 3D. Am reușit să obținem acest efect vizual prin utilizarea unei vopseli ceramice aplicată pe sticlă fațadei cortina printr-o sită. Astfel am putut păstra un grad ridicat de transparență, obținând și efectul arhitectural dorit.

2013 . 05

10 ani de archdesign

În 2003 am început provocarea prin proiecte mici. Acum, după prima decadă, suntem mândri pentru cele peste 200 de proiecte realizate în țară și străinătate. Mulțumim!

2012 . 09

audit srac după 1 an

În această luna, SRAC a confirmat respectarea tuturor cerințelor ISO 9001, 14001 și 18001 și ne-a acceptat auditul după 1 an de implementare.

2012 . 07

Inaugurare clădire A2 Emerson Cluj

Suntem mândri să anunțăm inaugurarea clădirii de birouri Emerson A2 din parcul industrial Tetarom 2 Cluj. 800 de angajați vor utiliza această clădire.

04

TESTIMONIALE