No posts were found for provided query parameters.

No posts were found for provided query parameters.

we are archdesign

About us

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipising elit, sed do usmod tempor dunt ut labore et dolorie magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis rud xercitation lamco laboris nisi ut aliquip ex ea do sit amet in.

Our Goal

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit. Esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur, excepteur sint occaecat non.

Awards

The Design Awards 2019

Star / Winner Award

Creative Awards 2018

Best Design of Year

No posts were found for provided query parameters.

Our team
of architects

Victor Mihăilescu

Senior Architect– Founder

Iulia Popuța-Clean

Senior Architect

Ariadna Achim

Architect

Cerasela Preotescu

Architect

“ Inainte de a incepe orice proiect mare iti pui o serie de intrebari si incerci sa gasesti niste raspunsuri de la cei care au trecut prin experiente similare. Cand m-am gandit sa construiesc casa si am inceput sa ma informez cu privire la partea de proiectare, reactiile au fost de genul: “iti trebuie cel putin un an de cand incepi si pana primesti autorizatia de constructie”, “o sa te poarte cei de la Primarie datorita lipsei de organizare si profesionalism a proiectantului”, “discutiile proiectantului cu tine sunt de pe o pozitie de superioritate si nu te intelege”, etc…Ceea ce va pot spune dupa colaborarea cu Victor si echipa lui, e ca am finalizat proiectul si am primit autorizatia de constructie in aproximativ 5 luni, nu mi-a fost intors nici macar o data proiectul de catre cei din Primarie si am primit foarte multe sfaturi utile care se pliaza pe ceea ce-mi doresc si pe stilul meu de viata. Multumesc echipei si lui Victor. “

Tudor Turcu-David

“ Dupa ce am colaborat cu unele dintre cele mai cunoscute firme de arhitectura din oras, ai caror arhitecti sunt nume sonore in bransa, avand o colaborare extrem de greoaie cu acestea – telefoanele nu le mai erau operative dupa ce incasau banii, termenele, predarea proiectului, consultatiile erau extrem de rare si cateodata deloc, era mai accesibil sa port o discutie cu un chinez decat cu arhitectul …. Am cunoscut direct si personal partea profesionala a arhitectului Victor Mihailescu si am realizat cu o extrema surprindere pozitiva ca se poate comunica extrem de liber, lejer, degajat, promt in orce moment pe timpul colaborari, chiar si in afara programului de lucru. Avand solutii tehnice si variante birocratice fara sa fac nici un fel de compromis, acest lucru m-a facut sa simt din nou sistemul din Europa de vest unde am crescut. Concluzia mea astazi este: Am arhitect, designer si tot ce tine de management pentrut a construi corect! ”

Iulian Docea

“Daca e sa definesc arhitectura creata de compania Archdesign, as caracteriza-o in doua cuvinte : „profesionalism si creativitate”. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei, unde trebuie sa dovedesti ca esti mai bun, mai dezirabil si mai creativ decat ceilalti. Secolul vitezei este dedicat celor ce depasesc paravanul vorbelor goale, al imaginii fara esenta si lasa faptele sa vorbeasca. De-a lungul timpului, am avut colaborari cu numeroase firme de arhitectura ce isi propuneau ca pe locul 1 sa fie clientul; putine insa au dovedit-o, asa cum a reusit echipa Archdesign! Deci, you’re simply „the best”!!! 😉”

Alexandra Stoica

Latest news
and updates

No posts were found for provided query parameters.